10 Kasım 2012 Cumartesi

Patchwork Kalıplar Nasıl Kullanılır


Yine bazı arkadaşlara yardımcı olmak adına oğlumla birlikte bir video daha hazırladık :) Bu kez 2 renk kullanarak,patchwork kalıplarla bir çiçek baskısı yaptım. Merak edenlere yardımcı olacağını düşünüyorum. İyi seyirler..


11 yorum :

  1. cok cok tesekkur ederım okadar ugrastım beceremedım meger ne kolaymıs ınternette cok arayıp ulasamamıstım ellerınıze saglık

    YanıtlaSil
  2. merhabalar..öncelikle siteniz çok işime yarıyor teşekkür ederim.sabahtan akşama kadar internete geziyorum hep bişeyler araştırıyorum..kafamı karıştıran bazı şeyler var şeker hamuru markanız ne? domuz ürünleri var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şeker & Sugar, Fo ve Ovalette marka hamurlar kullandım. Hiç birinde yok bildiğim kadarıyla. Üzerlerinde öyle yazıyor en azından :)

      Sil
    2. ya bu patchwork kalıplarla başım belada videoyu da izledim olmuyor olmuyor ben bebek ayakları basmaya çalışıyorum parmaklar çıkmıyor ayağı bastığım yerde kalıyor.. inanın kafayı sıyırcam. pes etmek istemiyorum ne olur yardımcı olun..ben canan

      Sil
    3. Bazı kalıplar çok fazla zorlayabiliyor maalesef. Bu bahsettiğiniz bebek ayakları da onlardan biri maalesef. Yani sadece sizin değil,benimde başıma çok geldi bu durum :) Yapıştıracağınız yüzeyi çok çok az nemlendirebilirsiniz. Pachwork kalıbı parmağınıza değdirdiğiniz margarine sürebilirsiniz. Bunlar işinizi kolaylaştıracaktır.

      Sil
  3. MERHABA BEN DEDİNİZ GİBİ YAPIORUM AMA BİTÜRLÜ OLMUYOR HAMUR KALIBA YAPIŞIYOR NEDEN ACABA NE YAPABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hamurunuz çok yumuşak olduğu için yapışıyor olabilir. Merdane ile açtıktan sonra 5 dk kadar bekletip kullanmayı deneyin birde..

      Sil
  4. merhaba handan hanım, bende bir türlü hamuru kalıptan çıkaramıyorum. dediğiniz gibi hamurun yumuşak olmamasına da dikkat ettim baya beklettim ama hala hamur kalıpta kalıyor. acaba şeker hamuru markasından kaynaklanıyor olabilir mi? suana marka şeker hamuru kullanıyorum. nerde yanlış yapıyor olabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki markanın etkisi olabilir. Suana hiç kullanmadığım için net bişey söyleyemem ama ilk etapta eliniz alışsın diye üstte yapılacak olan baskıları fo first class marka hamurla deneyebilirsiniz.

      Sil
  5. Merhaba Handan Hanım, video için teşekkürler ben de merak ediyordum. Kendi doğumum için leylek denemek istiyorum ama onda da bazı çalışmalarda üç renkli yapıldığını gördüm. Aynı mantıkla mı yapılıyor? Bir de kalıptan çıkarmak için kullandığınız şey nedir?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...