8 Ocak 2013 Salı

Fakir Multiplex Şef Mikser

Sizleri yeni yardımcımla tanıştırayım..Huzurlarınızda Fikriye :)
Fakir Multiplex Şef Mikser
Fakir Multiplex Şef Mikser
Pasta ve kurabiyelerle iyice haşır neşir olduktan ve facebooktaki pastacı arkadaşlarla bilgi alış-verişinde bulunmaya başladıktan sonra girdi aklıma bu hamur yoğurma makinesi alma fikri :) İlk olarak namını duyduğum kitchenaid oldu. Kendisi çok şık ve güçlü bir hamur yoğurma makinesi olup fiyatı da oldukça yüksek maalesef. Gönül ondan almak isterdi tabi ama o kadar para vermeye de mantığım ve kocacım izin vermezdi :) Aslında piyasadan uygun fiyata alma şansım vardı,hatta belki Amerika'dan getirtme durumum bile vardı ama dediğim gibi bunu almak daha çok mantığıma yattı ki aslında buna bile çok ihtiyacım yoktu. Ama işte arkadaşların birer birer sahip olduğunu gördükçe bi baktım bende bayağı istiyorum :) Sağolsun kocacığımda beni kırmadı ve aldı.

Almadan önce bu tarz stand mikserlerle ilgili bayağı araştırma yaptım tabi. Pek çoğunun çalışır vaziyetteki videolarını gördüm ve araştırırken video görme ihtiyacını çok hissettim. Bu ürünle ilgili bir video bulamadığım ve düşünen arkadaşlara yardımcı olmak için makinemi çalıştırdığım zamanlarda videolarını çektim ve derledim :) 
Hamur yoğurma kabı 5,5 lt,motor gücü 1200w, 6 hız kademesi var ve deveyuku.com dan 10 taksitli olarak kargo dahil 620 tl ye aldık. (Bu kadar reklamdan sonra fakir ve deveyukunden bişeler mi istesem napsam bilemedim bak şimdi hehe)  Nette 1200 tl ye kadar satış fiyatı görmek mümkün bunu da belirtmek isterim.

Kitchenaid kadar zarif ve şık değil belki ama gücü,hazne kapasitesi, yaygın servis ağı ve tabi bu özelliklere göre uygun fiyatı nedeniyle tavsiye edebileceğim bir ürün diyerek görüşlerimi bildirir ve iyi seyirler dilerim..






27 yorum :

  1. Bilgi icin tesekkürler.bu isi ilerlersem alirim sanirim:)


    Hülya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. İsteyen herkesin daha iyileri olsun inşallah ;)

      Sil
  2. handancığım...bende çok istiyordum çok da araştırma yapmadım kırmızı rengine vurulduğum bi mak.senin de dediğin gibi 1.400 gibi yukarı da olabilir.di fiyatı hiç bulaşmadım bile ama gönlümün bi köşesin de sizzix ve karıştırma şefi yatıyor.dilerim nasip olur..canım video çok profesyonel olmuş kesin tanıtım link i ni gönder:))fakire..başarıların devamını diliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ederim Semacım. Amaç bilgi paylaşımıydı :) İsteyen herkesin gönlüne göre bir şefi olsun inşallah..

      Sil
  3. Merhaba Zeynep Usta ben;
    Bu üründen memnunmusunuz? Bende araştırıyorum ama kararsız kaldım. Bazı ürünlerde oldukça pahalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Zeynep Hanım. Ben çok memnunum. Ama tabi bu memnuniyet meselsi birazda sizin beklentinizle alakalı bir durum. Makinemi aldığımdan beri elde hamur yoğurmadım hiç :) şeker hamuru da yaptım denemek adına,bir problem yaşamadım..Videoyu hazırlamadaki amacımda düşünenlere fikir vermesi nedeniyleydi zaten. Kısacası tavsiye ediyorum ;)

      Sil
  4. Bilgi için Teşekkür ederiz
    Hande hanım çiğ köfte denediniz mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Çiğ köfte,içli köfte ve fellah köftesi yaptım :)

      Sil
  5. merhabalar,sizi facebooktada takip ediyorum harika çalışmalarınız var..bende hep kitchenaid almak istemiştim ama fiyat açışından fakirde karar kıldım.. bir alt modelini aldım henüz kargoda umarım memnun kalırım...video için teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende teşekkür ederim Sibel Hanım. Bir alt modelini hiç bilmiyorum,modelin tam adı nedir? İnşallah memnun kalırsınız,güle güle kullanın.

      Sil
  6. makarna hamuru yoğurdunuz mu?sert bir hamurda çok sarsılma yapıyor mu? video çok güzel güle güle kullanın :) darısı başıma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef yoğurmadım hiç ama illaki sarsılır sert hamurda. Teşekkür ederim ve amin :) darısı isteyen herkesin başına :)

      Sil
  7. Merhaba,

    Bu ürünün bir de kıyma çekme özelliği mevcut bildiğim kadarıyla. Kıyma çekme makinelerinin de yüksek fiyatlardan satıldığını düşünürsek bu ürün için fiyat daha kabul edilebilir gibi görülüyor. Size sorum kıyma çekme özelliğini hiç denediniz mi? Nasıldı? Etimizi alıp evde bu cihazla çekmek bence ayrı bir güzellik olur, kasaplarda önceden çekilmiş et ve yağa karışmadan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu ürünün kıyma çekme aparatı var ancak o 120 tl tutarında ayrıca satılıyor. Ben almadım. Kullanmadığım içinde bu konuda bir yorum yapamayacağım maalesef..

      Sil
  8. Merhaba Handan Hanım, ürünlerınız oldukça güzel.......emeğınız sağlık.... ben de fırsat buldukça ufaktan kurabıye yapmaya çalışıyorum -)) böyle bır makınaya ıhtıyacım var... sormak ıstedığım kurabıye hamurunu kaç partı alabılıyor ? bır seferde 2 partı hamur yoğurabılıyor mu? şımdıden çok teşekkürler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 ölçü kurabiye hamurunu tek seferde yoğurmayı denedim. Güç bakımından bir problem yaşatmadı makine ama hamur tek ölçü yaptığım gibi iyi karışmadı. Bu nedenle 250 gr tereyağı ile hazırlanan, 1 ölçülük kurabiye hamuru yoğurmak daha mantıklı. Ancak ben ard arda 8-10 ölçü hamuru yoğuruyorum genelde ve bu konuda hiç bir sıkıntı yaşamadım. Taş gibi makine maaşalllah :)

      Sil
  9. merhaba Handan hanim,harika pastalar ve kurabiyeler yapiyorsunuz. sizi tebrik ederim cok marifetlisiniz.
    blogunuzda fakir mutfak sefi hakkinda yazdiklarinizi okudum.
    ben de evimde kullanmak icin mutfak sefi almak istiyorum.
    internetten biraz arastirip stilea mutfak sefi ms600 modelini aldim. fakat ayni gun iade ettim. o kadar gurultulu calisiyordu ki. tahmin bile edemezsiniz. sanki evde matkapla duvar deliniyor.
    merak ettigim fakirden memnun musunuz? gurultulu mu calisiyor? ne kadar ses cikariyor? yogurma kabinin buyuklugu yeterli mi? alet calisirken yerinden haraket ediyor mu?
    mutfak sefleri cok pahali aletler oldugu icin insan alirken tereddut ediyor.
    yorumlarinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

    istanbuldan selamlar.
    Nalan :)

    YanıtlaSil
  10. merhaba. bende evde makarna kesiyorum .oldukça sert bir hamuru oluyor .acaba benim işimi görebilirmi merak ediyorum. günlük 5kg hamur elde yoğurmak oldukça zahmetli oluyor benim için. o konuda bilgi verirmisiniz rica etsem. teşekkür ederim şimdiden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Örgücü. Bu konuda sizi yanıltmak istemem. Şeker hamurunu kendim yapmayı denediğim bi kaç seferde sertleşene kadar yoğurma yaptım makine ile. Bunun dışında mantı hamuru falanda yoğurdum ama makarna hamurunun sertliğini pek bilmediğim için net bişey söylemek mümkün değil maalesef. Sevgiler..

      Sil
  11. merhaba .ben ev makarnası kesiyorum ve günlük 5 kg hamur yoğurmak oldukça zahmetli. çünkü oldukça sert bir hamur olması gerekiyor .uzun süredir araştırıyorum kafama bu makine yattı gibi. acaba benim işimi görebilirmi merak ediyorum . lünfen bu konuda bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  12. Mrh kutu iceriginden cikan hamur yogurma aparati disinda ekstra parcalar neler?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eklediğim fotoğrafı kutunun içinden çıknaların tamamıyla çekmiştim. Onlar dışında ekstra alabileceğiniz kıyma çekme ve blendır sürahi var bildiğim kadarıyla.

      Sil
  13. Merhaba Handan Hanım bu bilgilendirme için teşekkür ederim gerçekten çok faydalı oldu yazınız ve videonuz ben de fikriye:)den almaya karar verdim ancak deveyükü.com güvenlimidir siz bir sorun yaşadınız mı biraz baktım şikayetlere de olumsuz yorumlarda var ancak en uygun da o sitede bir de ürün kapalı kutu orijinal ve sorunsuz olarak ulaştı mı elinize? Cevabınız için şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Yazıda da belirttiğim gibi ben deveyuku.com dan aldım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Ürün orijinal kutusunda geldi,mağazadan alındığı gibi :)

      Sil
  14. Merhaba bende bu ürünü inceliyorum ve almayı düşünüyorum. Evde kullanacam o yüzden çok para vermek istemiyorum açıkçası. Bazı yerlerde ürünün cok sallandığını okufum doğrumu acaba.kolay gelsin.simdiden teşekkürler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...