3 Ocak 2013 Perşembe

GS Forma Pasta

Forma pasta
Forma pasta
Galatasaray taraftarı kardeşim için hazırladığım forma şeklindeki pastam ile huzurlarınızdayım :) Ufak tefek kusurları var maalesef ve birazda sade bir görüntü oldu ama olsun düşünmem yeter diyerek avutuyorum kendimi :) Bir daha ki sefere daha iyisini yapmayı umuyor ve canım kardeşime de sağlıklı uzuuun bir ömür diliyorum buradan da...

5 yorum :

  1. Senin ellerine saglik,kardesinede saglikli ömür diliyorum.bir sorum olacakti;dikdortgende nasil kalip kullaniyorsun?bende var bi tane firin tepsisinin icine konuluyor fakat daha denemedim.tedirginin hamuru kaliba dökünce tepsiye cikacak diye.sevgilerle

    Hülya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Hülya Hanım. Dikdörtgen ayarlanabilir çember kullanıyorum ben ama çemberden önce borcamda da yapmıştım,bi sıkıntı olmuyor. Çemberleri kullanırken -ki sizdeki de çember anladığım kadarıyla,altına yağlı kağıt koyup,çemberin kenarından kıvırarak sıkıştırmanız gerekir.Böylece akmaz hamur. Daha önce paylaşmış olduğum pandispanya tarifimde çemberin kenarını nasıl kıvırmış olduğumun fotoğrafı var.Bakarsanız daha iyi anlarsınız sanıyorum,kolay gelsin..

      Sil
  2. Saol ilgin icin .ben herhalde senin basini cok agritacagim.yine bi soru soracaktim.normal bi dikdörtgen pastasi yaparken hangi boyutlarda kullaniyosun ve hangi malzemeleri kullaniyosun kekini yaparken?
    Sayfalarini tek tek bakiyorum ve ictenlikle cok güzel anlatmissin.cok saol ictenligine.sanirim bende bu sicakligindan dolayi soru soruyorum böyle.yardimlarin ocin tesekkür ederim.
    Selamlarim ve sevgilerle
    Hlülya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim,vakit buldukça yanıtlamaya çalışıyorum yorumları.
      Pasta yaparken standart olarak yaptığım bir ölçü yok. Kişi sayısına göre hazırlıyorum pandispanyaları ve hazırlarken kullandığım malzemeler daha önce vermiş olduğum pandispanya tarifinde var zaten ;)

      Sil
  3. Tesekkür ederim.bakiyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...